Zákaznícka zóna
Veľkoobchodná zóna
Novinky

Vážení zákazníci,

Tak ako bolo u nás zvykom doteraz, tak aj pre nadchádzajúcu zimnú sezónu 2018/2019 sme pre Vás pripravili jedny z najlepších cien na trhu, na vybrané pneumatiky Matador, pneumatiky Barum, pneumatiky Vredestein, pneumatiky Nokian, pneumatiky Godyear, pneumatiky Dunlop a pneumatiky Pirelli aj bezkonkurenčne najnižšie ceny na Slovensku!

01.03.2011

Vážený zákazníci,

Pre novú letnú sezónu 2011 sme pre Vás opäť pripravili množstvo vynikajúcich akciových produktov od špičkových svetových výrobcov ako Goodyear, Dunlop, Michelin, Fulda a iných ako aj od osvedčených značiek Matador či Barum. Väčšinu z nich máme skladom a sú k dispozícii do dvoch dní. Ďalšou novinkou je že sme pre Vás otvorili aj nový autoservis, ktorý je vybavený najmodernejšími technológiami od firmy HUNTER. Neváhajte a príďte nás navštíviť, sme presvedčený že budete s našimi službami spokojní.

09.03.2010

Dnešným dňom bol opäť spustený predaj pneumatík na našom internetovom obchode. Veríme, že budete s našimi službami spokojní.

29.12.2008

Ďakujeme Vám za prejavenú dôveru a spoluprácu v uplynulom roku a prajeme Vám veľa osobných a pracovných úspechov do nového roku!

Rok 2008 bol naším prvým rokom, rokom "skúšobným", veľa nám dal a ešte viac nás toho naučil. Na základe skúseností a poznatkov, ktoré sme počas roka od našich zákazníkov a partnerov nazbierali sa budeme snažiť v roku 2009 čo bolo zlé odstrániť a čo bolo dobré vylepšovať. Smelo môžem prehlásiť, že sme mali v roku 2008 najlepšie ceny na pneumatiky Matador, pneumatiky Barum, pneumatiky Dunlop, pneumatiky Goodyear, pneumatiky Michelin, pneumatiky Kleber, pneumatiky Sava, pneumatiky VAN a pneumatiky SUV. Aj v roku 2009 bude našou prioritou Vám ponúkať najlacnejšie pneumatiky - pneumatiky za najnižšie ceny a kvalitný zákaznický servis.

S pozdravom Tomáš Bzik

Všetky nami ponúkané pneumatiky sú nové a nepoužívané zo záručnou dobou 3 roky !

Chcete poradiť? Neváhajte nám zavolať, sme tu pre Vás.
Pondelok – Piatok od 8:00 do 17:00
Vyhľadávanie
Ochrana osobných údajov GDPR

Ochrana osobných údajov GDPR

Podmienky ochrany osobných údajov

 

I. Základné ustanovenia

1.            Prevádzkovateľom osobných údajov podľa § 5 písm. o) zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov (ďalej len „Zákon“) je Andros, s.r.o.  IČO:51084554, DIČ:2120582200  so sídlom Tallerova 4, 811 02 Bratislava (ďalej len: „prevádzkovateľ“).

2.            Kontaktné údaje prevádzkovateľa sú:

adresa: Stropkovská 474

email: info@pneueshop.sk

telefón: 0911 120 911

3.            Osobnými údajmi sa rozumejú všetky informácie o identifikovanej alebo identifikovateľnej fyzickej osobe; identifikovateľnou fyzickou osobou je fyzická osoba, ktorú možno priamo či nepriamo identifikovať, najmä odkazom na určitý identifikátor, napríklad meno, identifikačné číslo, lokalizačné údaje, sieťový identifikátor alebo odkazom na jeden či viac zvláštnych prvkov fyzickej, fyziologickej, genetickej, psychickej, ekonomickej, kultúrnej alebo spoločenskej identity tejto fyzickej osoby.

4.            Prevádzkovateľ vymenoval  zodpovednú osobu pre ochranu osobných údajov. Kontaktnými údajmi zodpovednej osoby sú: Jan Bzik , info@pneueshop.sk

 

II. Zdroje a kategórie spracovávaných osobných údajov

1.            Prevádzkovateľ spracováva osobné údaje, ktoré ste mu poskytol/la alebo osobné údaje, ktoré prevádzkovateľ získal na základe plnenia Vašej objednávky.

2.            Prevádzkovateľ spracováva Vaše identifikačné a kontaktné údaje a údaje nutné pre plnenie zmluvy. 

 

III. Zákonný dôvod a účel spracovania osobných údajov

1.            Zákonným dôvodom spracovania osobných údajov je

             plnenie zmluvy medzi Vami a prevádzkovateľom podľa § 13 ods. 1 písm. b) Zákona,

             oprávnený záujem prevádzkovateľa na poskytovaní priameho marketingu (najmä pre zasielanie obchodných oznamov a newsletterov) podľa § 13 ods. 1 písm. f) Zákona,

             Váš súhlas so spracovaním pre účely poskytovania priameho marketingu (najmä pre zasielanie obchodných oznamov a newsletterov) podľa§ 13 ods. 1 písm. a) Zákona v prípade, že nedošlo k objednávke tovaru alebo služby. 

2.            Účelom spracovania osobných údajov je

             vybavenie Vašej objednávky a výkon práv a povinností vyplývajúcich zo zmluvného vzťahu medzi Vami a prevádzkovateľom; pri objednávke sú vyžadované osobné údaje, ktoré sú nutné pre úspešné vybavenie objednávky (meno, adresa, tel.kontakt, emailová adresa), poskytnutie osobných údajov je nutnou požiadavkou pre uzavretie a plnenie zmluvy, bez poskytnutia osobných údajov nie je možné zmluvu uzavrieť či ju zo strany prevádzkovateľa plniť.

3.            Zo strany prevádzkovateľa dochádza  k automatickému individuálnemu rozhodovaniu v zmysle§ 28 Zákona. S takým spracovaním ste poskytol/la svoj výslovný súhlas. 

 

IV. Doba uchovávania osobných údajov

1.            Prevádzkovateľ uchováva osobné údaje

             po dobu nevyhnutnú k výkonu práv a povinností vyplývajúcich zo zmluvného vzťahu medzi Vami a prevádzkovateľom a uplatňovanie nárokov z týchto zmluvných vzťahov (po dobu 10 rokov od ukončení zmluvného vzťahu).

             po dobu, než je odvolaný súhlas so spracovaním osobných údajov pre účely marketingu, najdlhšie 10  rokov, ak sú osobné údaje spracovávané na základe súhlasu. 

2.            Po uplynutí doby uchovávania osobných údajov prevádzkovateľ osobné údaje vymaže.

 

V. Príjemcovia osobných údajov (subdodávatelia prevádzkovateľa)

1.            Príjemcovia osobných údajov sú osoby 

             Podieľajúce sa na dodávaní tovaru / služieb / realizácii platieb na základe zmluvy teda prepravnej spoločnosti Geis,

             zaisťujúce služby prevádzkovania e-shopu Pneueshop.sk a ďalšie služby v súvislosti s prevádzkovaním e-shopu teda zamestnanci firmy,

             zaisťujúce služby webhostingu a administrácie e-shopu.

 

2.            Prevádzkovateľ nemá  v úmysle  odovzdať osobné údaje do tretej krajiny (do krajiny mimo EU) alebo medzinárodnej organizácii.

VI. Vaše práva

1.            Za podmienok stanovených v Zákone máte

             právo na prístup ku svojím osobným údajom podľa§ 21 Zákona,

             právo na opravu osobných údajov podľa§ 22 Zákona, poprípade obmedzenie spracovania podľa § 24 Zákona,

             právo na výmaz osobných údajov podľa § 23 Zákona,

             právo vzniesť námietku proti spracovaniu podľa § 27 Zákona,

             právo na prenositeľnosť údajov podľa § 26 Zákona,

             právo odvolať súhlas so spracovaním písomne alebo elektronicky na adresu alebo email prevádzkovateľa uvedený v čl. III týchto podmienok. 

2.            Ďalej máte právo podať sťažnosť Úradu pre ochranu osobných údajov v prípade, že sa domnievate, že bolo porušené Vaše právo na ochranu osobnýchúdajov.

               

VII. Podmienky zabezpečení osobných údajov

1.            Prevádzkovateľ prehlasuje, že prijal všetky vhodné technické a organizačné opatrenia k zabezpečeniu osobných údajov.

2.            Prevádzkovateľ prijal technické opatrenia k zabezpečeniu dátových úložísk a úložísk osobných údajov v listinnej podobe, najmä…

3.            Prevádzkovateľ prehlasuje, že k osobným údajom majú prístup len ním poverené osoby.

 

VIII. Záverečné ustanovenia

1.            Odoslaním objednávky z internetového objednávkového formulára potvrdzujete, že ste oboznámený/á s podmienkami ochrany osobných údajov a že ich v celom rozsahu prijímate.

2.            S týmito podmienkami súhlasíte zaškrtnutím súhlasu prostredníctvom internetového formulára. Zaškrtnutím súhlasu potvrdzujete, že ste oboznámený/oboznámená s podmienkami ochrany osobných údajov a že ich v celom rozsahu prijímate.

3.            Prevádzkovateľ je oprávnený tieto podmienky zmeniť. Novú verziu podmienok ochrany osobných údajov zverejní na svojich internetových stránkach a zároveň Vám zašle novú verziu týchto podmienok na Vašu e-mailovú adresu, ktorú ste prevádzkovateľovi poskytol/la.

 

Tieto podmienky nadobúdajú účinnosť dňa 25.5.2018.